XMConsultoria

Financiación empresarial

 

 

Notícies d'interès  

Tribuna UEP

El passat mes de gener es va publicar article sobre "El finançament a la PIME i alternatives", a càrrec del Sr. Xavier Montoliu, vice-president de la UEP i responsable de finançament empresarial. Per a la seva consulta, cliqueu aqui.


 

JORNADA DE TREBALL:   

 - L'EMPRESA FAMILIAR I LA SEVA  INTERNACIONALITZACIÓ-

El passat dia 19 de novembre de 2013, de 18 a 20 h., va tenir lloc aquesta jornada a la Masia Vallformosa, situada a Vilobí del Penedès.

Les empreses familiars a vegades es troben en dificultats a l'hora d'afrontar el relleu generacional i, per tant, d'assegurar la se
va continuïtat. La realitat ens demostra que existeix un alt nivell de fracàs en matèria de successió empresarial. 


Per executar correctament el relleu és essencial la correcta planificació del procés successori i per tant, convé conèixer els mitjans legals i les mesures d'optimització fiscal que existeixen al respecte.
 

Una de les opcions més importants que tenen les empreses per superar aquest entorn de crisi consisteix en la internacionalització. Veurem quins són els trets bàsics per a dur a terme un procés d'internacionalització i les seves formes d'executar-lo. 

Pots accedir al programa d'aquestes jornades a l'enllaç que figura a continuació, i també pots enviar-nos un email per a participar en futures jornades que organitzarem. Segur que la teva empresa se'n beneficiarà d'això. 

 

   

 

ESMORZARS DE TREBALL: 

 

El passat dia 29 de mayo de 9,30 a 11 h. va tenir lloc un nou esmorzar-col·loqui en el Cercle Eqüestre sobre finançament empresarial. La informació d'aquest event encara està a la vostra disposició descarregant-la clicant aquí. Per a qualsevol informació addicional, us agrairem que contacteu amb nosaltres.

Veure Nota de premsa de BDO. 

 

 

 

 

 

 

SESSIONS INFORMATIVES EMPRESARIALS:

 

El passat divendres 24 de maig va tenir lloc una sessió informativa empresarial a les 9,00 h., a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal de Molins de Rei, organitzada per l'Àrea de Desenvolupament i Promoció Estratègica Local de l'Ajuntament de Molins de Rei, i en la que el Sr. Xavier Montoliu oferirà solucions i estratègies per al finançament empresarial. Per a més informació, us podeu descarregar el programa.  

 


 

ESMORZARS DE TREBALL ABRIL 2013:   

 

 

El passat dia 24 d'abril de 9,30 a 11,30 va tenir lloc un esmorzar-col·loqui en el Cercle Eqüestre sobre finançament empresarial per al sector d'Hostaleria, Turisme I Oci. Si aquest és el teu sector, descarrega't el pdf d'aquesta notícia i contacta amb nosaltres per més informació. 

 

 

 

El dia 25 d'abril en el mateix lloc i en el mateix horari també es desenvolupà un esmorzar-col·loqui sobre finançament empresarial per al sector agroalimentari. Si estàs interessat en aquest sector, descarrega't el pdf d'aquest event i contacta amb nosaltres.

 

 


 

 

NOTICIES 'EL PERIÒDIC DE CATALUNYA' 

 

El dia 28 de març de 2013 El Periódico de Catalunya publicà un monogràfic sobre el Pla d'Actuació de l'Institut Català de Finances durant el període 2011-2012, en el qual s'explicà la tascar que realitza aquest organisme per a  reactivar l'economia catalana.  

En aquell monogràfic es va fer especial ressó de la xarxa d'assessors financers que treballen per a les empreses interessades en accedir a crèdits o avals sobre les passes a seguir en aquest llarg procés. Destaca la figura de Xavier Montoliu com a expert assessor en aquest àmbit, i la explicació que ell mateix realitza de la seva tasca a través de XMConsultoria, l'empresa de la qual és membre fundador.

Podeu accedir-hi directamente a aquesta entrevista a través d'aquest enllaç: XARXA DE PROMOTORS DE L'ICF.

 

 

Castellano