XMConsultoria

Financiación empresarial

  XMC és una consultoria de serveis empresarials, que aporta solucions i estratègies integrals en financiación 

En XMC s'integren professionals amb llarga trajectòria i experiència, que interactuen per a aportar visions estratègiques i solucions integrals per a la seva empresa,  per tal de garantir la seva viabilitat, consolidació i expansió, i obtenir el finançament adequat. 

 

 

Diversos professionals experts en fórmules de finançament configurem i aportem sinergies destinades a encarar els problemes empresarials amb solucions creatives, dinàmiques i integrals. Des de l'anàlisi de la situació actual fins a la projecció d'estratègies financeres d'expansió internacional, des de la recerca de les millors fórmules per a rendibilitzar els recursos existents, fins a la definició dels productes financers que millor es puguin adequar a les necessitats presents, tots els elements existents formen part de l'anàlisi integral que els nostres serveis de consultoria efectuen per a arribar a les millors propostes de futur per a la seva empresa. 

 

 

Som promotors financers de l'Institut Català de Finances i d'Avalis de Catalunya SGR. Donem servei a les empreses associades a la Unió Empresarial del Penedès en relació al seu finançament. I recentment hem subscrit un conveni de col·laboració amb BDO España per a atendre les necessitats financeres dels seus clients en Catalunya. 

 

Treballem  per a oferir-vos els millors serveis, perquè ens avalen molts anys d'experiència en el sector, i perquè trobar la millor manera de satisfer les necessitats empresarials constitueix  un dels nostres grans reptes. 


 Castellano